"Serius... Dah kurang rasa gatal & sakit kepala...rasa sejuk je bila pakai Inner ni...selesa sangat ! "

STOK TERHAD ! GRAB PROMO DISKAUN 56%

Tekan Butang 'WHATSAPP NOW' di Bawah Sekarang !
WHATSAPP NOW

Dafeya Ionic Inner Hijab - Produk Inner No 1 Selesaikan Masalah Wanita Bertudung.

Ramai wanita bertudung tidak sedar antara punca banyak masalah bertudung ialah masalah kelumumur, kulit kepala menjadi tak sehat, kepala cepat rasa sakit dan rasa berat, rasa rimas dan panas, anak tudung bergerak dan terangkat selalu, semuanya adalah disebabkan dari penggunaan anak tudung (inner) yang tidak berkualiti, material yang murah dan design yang tidak selesa.

"Memang betul-betul rasa berbeza sangat bila pakai Dafeya™ Inner Hijab ni dekat kepala"

Kepala Rasa Ringan, Tak Sakit, dan Tak Gatal Kepala Langsung, Kemas Melekap!

Dengan teknologi Intelligence Substance
With Aqua-Texx Teknologi Korea

Dafeya™ Inner Hijab memang lain dari anak tudung lain, seakan ada ‘Magic’ bila diletakkan di kepala ! Dicipta khas untuk kesihatan kulit kepala. Bila pakai inner Dafeya, haba panas cepat dibebaskan dari kepala, sebab tu kepala tak berpeluh dan tak lembab yang menyebabkan kita gatal kepala.

Dengan kelebihan "Sweat Wicking" yang ada dalam fabrik Dafeya, struktur rongga kain lebih banyak dan ini meningkatkan pengudaraan dengan bebaskan haba dan peluh ke persekitaran dengan cepat.

Dengan teknologi Intelligence Substance
With Aqua-Texx Teknologi Korea

Dafeya™ Inner Hijab memang lain dari anak tudung lain, seakan ada ‘Magic’ bila diletakkan di kepala ! Dicipta khas untuk kesihatan kulit kepala. Bila pakai inner Dafeya, haba panas cepat dibebaskan dari kepala, sebab tu kepala tak berpeluh dan tak lembab yang menyebabkan kita gatal kepala.

Dengan adanya kelebihan "Sweat Wicking" Pembebasan kelembapan yang ada dalam fabrik dafeya,

struktur rongga kain menjadi lebih banyak, hasil knitting atau sulaman yang unik pada fabrik ini menghasilkan peningkatkan pengudaraan yang baik dan pembebasan haba dan peluh ke persekitaran dengan cepat.


KINI DAFEYA TELAH LANCARKAN 4 DESIGN TERBARU !!

Fabrik Dafeya telah disesuaikan dengan design anak tudung yang unik untuk selesaikan masalah seperti anak tudung terangkat, bergerak atau melorot, dan juga masalah ketat dan sakit telinga mengikut kesesuaian dan keperluan setiap wanita yang berhijab

Tali dibahagian dalam boleh dilaras untuk melekap rapat ke dahi. Klik video untuk penerangan 
http://bit.ly/daliliinnerneck
Rekaan terbuka di belakang dengan Tali yang agak lebar dan mempunyai getah supaya bole dilaras untuk melekap kemas tak bergerak
http://bit.ly/maissasnowcap
Tali pada Kamila boleh dilaras untuk pakai secara longgar atau nak dipakai secara fit. Ia sangat sesuai digunakan untuk bersukan 
http://bit.ly/kamilainnerneck
Rekaan tertutup di belakang dengan Tali yang agak lebar dan mempunyai getah supaya bole dilaras untuk melekap kemas tak bergerak
http://bit.ly/inarasnowcap

ANDA PASTI TERKEJUT MEMBACA FEEDBACK MEREKA DI BAWAH !

Tak Ketat & Tak Sakit Kepala

“ Dah Kurang sakit kepala sebab inner tudung ni ada tali boleh adjust, selesa & tak ketat… berbeza dgn inner lain, inner tudung Dafeya ni material dia bagus, lembut & ringan, sejuk je bila pakai “ – Faezahelai, Artis
Telinga Dah Tak Sakit & Tak Pekak

“ Suka sangat2 dgn Dafeya Ionic Inner Hijab ni.. first time pakai pun dah rasa beza, selesa sgt ! tak sama dgn inner tudung yg lain… walaupun tutup bahagian telinga, dia tak sakitkan telinga. Tak ada pekakkan telinga sampai tak dengar “ – Shikin Maembong, Instafames
Dah Tak Rasa Sakit & Gatal2 Kulit Kepala

“ Dulu pernah sampai nak pitam seharian bertudung… Now lepas pakai Dafeya Ionic Inner Hijab memang rasa selesa sangat.. Dah tak sakit kepala, takda rasa gatal2 kulit kepala bila bertudung.. kain dia mmg sejuk, selesa, bila pakai pun tak bergerak-gerak.. Best” - Feeyaiskandar, Dj Radio
Kepala Tak Gatal, Ringan & Tak Ketat

"Kulit kepala tidak rasa gatal walaupun pakai Dafeya™ Ionic Inner Hijab ni lama2...rasa ringan, tak ketat, anti-pekak. Kalau duduk dalam flight yang lama, masih rasa selesa dan tak pening.." - Fadhilah Rosman, Eksekutif
Selesa Kemas & Terletak Je

"Saya bekerja full-time sbg Pegawai Bank, kerap keluar jumpa client, inner yg sebelum ni ketat, lepas tu mudah pening sbb panas berwap dalam tu… berbeza dgn Dafeya Ionic Inner Hijab ni, selesa, kemas & terletak je walau pakai dgn apa jenis tudung "- Ariza, Pegawai Bank
Sejuk Selesa, Tak Panas Bila Bertudung

" Kalau ada kerja dekat site, mmg peluh lencun dalam tudung... tapi lepas pakai Dafeya Ionic Inner Hijab ni sejuk je..  Alhamdulillah, dah jumpa inner tudung yg paling best ever & ever " - Noor Lela
Sejuk, Ringan & Terletak

"Bila saya pakai Dafeya™ Ionic Inner Hijab ni, memang sangat selesa. Tak rasa pun macam saya sedang pakai inner di kepala...Dahla sejuk, ringan...dan Inner ni tak bergerak- gerak. Dia terletak je... - Nana
Boleh Adjust Ikut Saiz, Selesa

"Dafeya™ Ionic Inner Hijab sangat selesa, boleh adjust ikut saiz kepala dan saya tak rasa sakit kepala walalupun pakai dari pagi sampai malam" - Sumaiyah Pa'ad
Ringan, Selesa & Tak Berbau

"Fabrik Dafeya™ Ionic Inner Hijab ringan dan memberi keselesaan yang best , tidak terlalu ketat dan rambut tidak berbau hapak" - Fazira Mustafa
Tak Berbau Walau Berpeluh

"Saya suka buat aktiviti luar macam berjoging...Biasanya bila kita berpeluh akan rasa gatal2 kalau pakai inner/ tudung biasa..Tapi bila pakai Dafeya™ Ionic Inner Hijab ni, kurang rasa gatal...dan kepala rasa sejuk tak panas" - Tirah
Sejuk Selesa & Tak Panas
Ringan, Selesa & Tak Pening Kepala
Tak Ada Bau Walaupun Berpeluh
Kepala Rasa Sejuk & Ringan
Sejuk, Bila Berpeluh Tak Gatal Kulit Kepala

STOK TERHAD ! GRAB PROMO DISKAUN 56%

Tekan Butang 'WHATSAPP NOW' di Bawah Sekarang !
WHATSAPP NOW


FUNGSI DAFEYA INNER HIJAB

1. Kurangkan gatal ketika bertudung
2. Kurangkan sakit kepala
3. Rasa sejuk dan selesa
4. Anti pekak
5. Material ringan dan sejuk
6. Kurangkan rambut gugur
7. Tak berbau dalam 3, 4 hari penggunaan

Senang Pakai & Selesa

"Bila pakai Dafeya™ Ionic Inner Hijab ni rasa sangat selesa berbanding dari inner yang lain... Ada tali senang nak adjust... sangat2 rekomen" - Dayah, Pegawai Atasan

Sangat Selesa Walaupun Pakai Lama

"Dafeya™ Ionic Inner Hijab bantu kurangkan rambut gugur dan bau rambut yang kurang menyenangkan... Walaupun tutup telinga, masih boleh dengar dengan jelas.. suka sangat dengan Dafeya™ Ionic Inner Hijab" - Dila, Eksekutif

STOK TERHAD ! GRAB PROMO DISKAUN 56%

Tekan Butang 'WHATSAPP NOW' di Bawah Sekarang !
WHATSAPP NOW

DAFEYA INNER HIJAB SESUAI DIGUNAKAN KETIKA:

1. Pakai di rumah
2. Kerja Sepanjang Hari
3. Menunaikan haji/ umrah
4. Bersukan

DAFEYAINNER HIJAB TELAH MELALUI LAB TEST

PELANCARAN DAFEYAINNER HIJAB DI MUSLIM FASHION SHOW LONDON

Antara top influencer di London sedang membuat tutorial cara memakai Dafeya™ Ionic Inner Hijab.

STOK TERHAD ! GRAB PROMO DISKAUN 56%

Tekan Butang 'WHATSAPP NOW' di Bawah Sekarang !
WHATSAPP NOW

POSTAGE MENGGUNAKAN NINJA VAN

Dafeya adalah satu jenama di bawah syarikat Herbaworks Group Holdings Sdn Bhd

Setiap tempahan akan di proses dalam masa 1-2 hari selepas pembayaran dan penghantaran akan dibuat dari Herbaworks Tower, Setia Alam, SELANGOR.

Anggaran masa penghantaran : 3 – 7 hari

Tracking number akan dihantar melalui emel selepas penghantaran dibuat.

STOK TERHAD ! GRAB PROMO DISKAUN 56%

Tekan Butang 'WHATSAPP NOW' di Bawah Sekarang !
WHATSAPP NOW

Availability

Liquid error: Could not find asset snippets/pointkit_snippet.liquid